mandag 17. mai 2010

Lyspynting











Ihelga pyntet jeg masse lys som svigermor fikk. Veldig moro å lage.. blir nok laget flere slike, både til meg selv og til å ha som gaver :)

Vinner av blogcandy!!

Så er tiden kommet for å trekke en heldig vinner!!!!

Og den som fikk ta seg av den oppgaven var Ådne, sønnen min. Han klarte oppgaven med glans, og vinneren ble.......................................... SANNA!!!!!!!!!!!!!

gratulere!!!! Send meg adressen din på mail (marianne-81@live.no) så sender jeg pakken til deg!!

Og ttttttttttttttttuuusen takk til alle dere som var med!!!! :) :)

torsdag 13. mai 2010

Super blogcandy!!!

http://karishobbybok.blogspot.com/2010/05/blog-candy.html

Sjekk denne lekre candyn jeg er med i trekningen av!! Kari lager dessuten veeeldig mye fint, så det er verdt en tur innom bloggen hennes!!

onsdag 12. mai 2010

nye kort :)













har fått meg ny krok (flytta til andre siden av stua..hehe)og den måtte selvsagt innvies med noen nye kort!! Lekte meg litt med glimmer screens og nye stempel.
Kjempemorsomt at det begynner å bli en del som er med i trekningen av bloggcandyn min :D :D
Gleder meg til å trekke en vinner den 17.mai!!









tirsdag 11. mai 2010

BLOGG-CANDY!!!




Er vel på tide med min første blogcandy :D :D :D

Setter veldig stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger jeg får på ting jeg lager!! Greit å vite at jeg ikke er den eneste som er innom siden her!

Blogg-candyen inneholder blomster,bånd, klistremerker, hjørner og en maaasse forskjellige charms.

Trekningen blir foretatt 17.mai!!! For å være med må du skrive en kommentar til dette innlegget, og linke til den i bloggen din!! Ingen krav at du legger deg til som følger, men det er såklart veeeldig koselig!! :D :D

søndag 2. mai 2010

Gratulasjonskort





Enkle gratulasjonskort er alltid kjekt å ha liggende har jeg funnet ut. Holdt meg til bruntoner, som jeg liker veldig godt å jobbe med.
Fikk brukt opp litt restepapir fra panduro og brun bazzill. Alt er svertet med vintage photo. Tekststempel fra storyteller på bazzill som er kuttet med spellbinders. Kantstempelet er fra melissan frances. Ellers er det brukt perler, blomst og glitter stick.
Ganske så utrolig at jeg har kontroll på alt som er brukt :p tidligere har jeg sittet å blogget på litt avstand fra scrappehjørnet mitt, og ikke alltid orket å sjekke navn osv... men har nå gått til innkjøp av ny bærbar minipc!!! Den er sååå liten og skjønn :p og gjør det enklere å blogge :D wooohhooo

lørdag 1. mai 2010

Litjgullet mitt :D :D



Fiiiiningen i bunaden sin :D :D Pyntet å klar til barndåp på disse bildene! Gleder oss til 17.mai når den skal på igjen!!

Bryllupskort

Bestillingskort til bryllup, og jeg bestemte meg for å lage et sukkersøtt kort :p Forsiden med perler, pyntenåler og spellbinder ramme til tekststempel.
Syns dette stempelet passet som tekst inne i kortet. Pyntet med en charm og hjerteperler. Alle kanter er svertet med distress.


Plass til en personlig tekst til brudeparet :)


Mitt personlige stempel :D :D :D