mandag 22. februar 2010

diverse takkekort..



Kom over noen takkekort jeg ikke har lagt ut bilde av.. :D laget disse 3 en kveld jeg og ragnhild satt hjemme hos meg. Fikk brukt en del restepapir. Foruten det så har jeg brukt hjerter og bånd fra nille, glansbilde, utklippsbilde, tag, bladcharms og blonder.



Bursdagskort



Snusn min er 30 år idag!!! Så ufattelig å tenke på at vi begynner å bli gamle!! Har kjent deg i over 25 år nå... ooooiiii!! Ufattelig glad i dæ og takknemlig for å ha dæ i livet mitt!

Stresset litt da vi skulle til deg igår.. og klarte å huske gaven, men glemte kortet.. hehe.. sjokk?
Så her er en sniktitt, inntil neste gang vi treffes! ;)

HIPP HIPP HUUUURRRAAA!!!

søndag 21. februar 2010

Slektsalbumen



Nå begynner det virkelig å bli lite bilder igjen å scrappe! Og det er jo bra, siden jeg skal ha med albumen når jeg reiser til Krsund neste helg..
Idag har jeg fått gjort ferdig to nye sider. Blir nok en del småforandringer senere.. men fornøyd enn så lenge! Største prøvelsen er å finne nye oppsett.. kjedelig om alle sidene ser likedan ut!

lørdag 20. februar 2010

redigering av blogg

Idag har jeg foretatt enkelte endringer i bloggen min. Gjorde den bredere, og forandret headen ved å legge inn bilde og undertekst. :D Er ganske så fornøyd med utseendet den har fått. Fra og med neste innlegg kommer jeg til å forandre bildeplasseringen.

Men nå er jeg møkklei av å glane på html-koder.. så over og ut ;)

fredag 19. februar 2010

telyskort


Liker denne brettemåten, og ville lage et i lilla! Malte den søte jenta med promarkertusjene mine. Fyrstikkesken har fått et perlehåndtak, så det blir lettere å få de ut.
I lommen har jeg lagt en tag som skrivefelt.
utstyr brukt: bazzillark, digitalstempel, promarkertusjer, perledekor og bånd kjøpt hos papir-hobby, mønstersaks, ms-punch og 4 telys!
Veldig greit å kunne gi til venninner som fortjener en oppmerksomhet :D

Lysdekorering




Fant frem noen kjedelige lys igår kveld, og pyntet de. :D Gjør seg med litt dekor og stempel! Også er det jo så fort gjort! Men... jeg er ufattelig flink til å brenne meg med varmluftpistolen.. aaauuuuuu! :p hehe men man må vel lide litt!!


mandag 15. februar 2010

slektsalbum..igjen!

Så var jeg ferdig med en generasjon. Tante Gunn var den siste. Så da er det mine søskenbarn og deres barn igjen.. heldigvis er jeg godt igang med de sidene også!
Nærbilde av alle blomstene, nålene, hjertene og tyllen jeg brukte som ramme til bildet. Rosene og calaene kjøpte jeg hos papir-hobby igår kveld, og måtte bruke de straks! :D

På denne siden brukte jeg border som jeg rev av ark som jeg har hatt liggende.. ikke alltid en finner noe å bruke ting til! Synes det fungerte med bakgrunnen og bildet. Ellers er det blonder, perler fra kort og godt, blomster fra scrappehaugen og blader som jeg klippet ut av grønn kartong.


Vegar bestemte at jeg skulle lage en lilla side. Hehe, godt jeg har noen som kan hjelpe meg! :)
Valgte å ikke lasse siden full av blomster og dekor. To sommerfugler og puslespillbiter som jeg stanset ut med spellbindermaskina mi, noen små blomster og navnet ble nok.



søndag 14. februar 2010

morsdagskort

Blomsten som jeg klippet ut, og plasserte midt i kortet.



Lagde kort til mamma og svigermor :D Bildene er av kortet jeg sendte til mamma. Kortene hadde samme utgangspunkt, men pyntet fremsidene litt forskjellig.



slektsalbum

Første siden som jeg ikke blir helt ferdig med.. gjør til stadig nye forandringer. Men foreløpig får det være på vent.. "nesten" ferdig. hehe
Fikk prøvd ut litt krakkelering og nye ting som jeg kjøpte på scraphaugen.

En mer fargerik side i forhold til de andre, men tror den skal passe inn. ;D
Er snaaart ferdig med tanter og onkler.. hehe... Stort prosjekt jeg har tatt på meg! Men gøy er det!!


lørdag 13. februar 2010

morsdag/valentinsday

Jeg har snilleste kjæresten som finnes :D :D
Fikk meg gave fra panduro som inneholdt to pakker forskjellige brads, ett stempel, 3 vintage utklippsark og en rull med svart bord.
WWIIIIIIIEEEE

at jeg fikk gaven to dager for tidlig viser vel at jeg IKKE finnes nysgjerrig :p

fredag 12. februar 2010

Valentinskort

Søte lille prinsessen..
Det lille prinsen :D

Gressplenen foran slottet med dato.


Slottet med gressplen foran. Busker med blomster og perlepynt. Speil til vindu.



Slik ble det seende ut når man bretter det ut.




Ganske enkel forside..

Mitt lillenurk måtte sende et valentinskort til ei på barselgruppa hans. hehe, tidlig krøkes om bra romantiker skal bli :p
Fant dette kortet i en bok jeg har, og syns det passet... Det ble MYE klipping!! Alle delene er klipt ut i bazzillkartong og limt sammen.
Var et ganske lite kort som passet i de vanlige små konvoluttene.
Så nå håper både jeg og Ådne at Amalie blir sjarmert :p

Telyskort


Måtte prøve et kort som finnes på maaaaange blogger, nemlig telyskort.
Var lett å lage, og et fint kort å gi bort.. blir nok flere slike etterhvert!
Det jeg trengte til dette kortet var 4 telys, tepose og fyrstikker.. + ark, pynt osv :D

mandag 1. februar 2010

pakke pakke pakke :D

Idag kom det pakke til meg fra bikuben!! JIIIPPIIII!!!
Hadde bestilt meg noen ark, en martha stewart punch, noen utklippsark, en eske med pyntenåler og et lite vintagehefte med alfabet og bilder..
Gleder meg til å bruke tingene!! :D :D